Selfie Patricia en Hans

Wij zijn Patricia en Hans

Twee vijftigers. Gek van hardlopen. Mindful running; vooral genieten dus. Samen. Liefst in het bos, in de vrije natuur. Trailrunnen. Niet harder maar verder. En hoger. Het is een doorlopende ontdekkingsreis. Naar mooie routes, paden, trails. Maar ook naar trainingschema’s, voeding, omgaan met blessures, schoenen, kekke kleding en gadgets.

Op dit hardloopblog delen we onze ervaringen. We laten je vooral meegenieten van ons plezier. Met enige nuchterheid schrijven we soms over een wedstrijd die we lopen (op 6 min/km) en met superveel trots vertellen we over onze eerste trailrun met meer dan 300 hoogtemeters.

We lopen altijd samen. De eerste kilometers gaat Hans voorop, en het laatste stuk zorgt Patricia voor het tempo. Soms mompelen we in onszelf, praten onszelf moed in voor de laatste zware kilometers en een enkele keer moeten we elkaar motiveren om de laatste kilometers ervoor te gaan.

Soms lopen we over smalle paadjes achter elkaar aan, dan weer kijken we uit over een weiland of een meertje. Soms ploegen we door het rulle zand, een enkele keer waden we door de modder of struikelen we over een keienpad. Want elke keer is anders. Maar het is altijd genieten!

Wil je reageren? Of ons iets vragen? Volg ons op social media of stuur ons een mailtje. Of laat je naam en email achter dan sturen we je een berichtje bij een nieuwe blogpost. Superleuk!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail